Zorgvilla & Zorghotel Hoefstaete

Bosch en Duin
  • Kapsalon
  • Zorghotel
  • Bosrijk gelegen
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Wonen als thuis

Wonen als thuis

Villa Hoefstaete is een luxe, veilige en sociale woonomgeving met gastvrije service en deskundige zorg op maat. 24 uur per dag kunt u rekenen op passende, persoonlijke zorg. U kunt er het leven leiden dat u gewend bent in uw eigen appartement in de geborgenheid van het gemeenschappelijke dak. Kom langs om de sfeer te proeven en laat u overtuigen.

Vraag een rondleiding aan
De tuin van Villa Hoefstaete

De villa en omgeving

Midden in het bos

Villa Hoefstaete is gelegen in een omgeving met allure. Rondom de villa ligt een mooie aangelegde tuin waar bewoners veilig kunnen genieten van de natuur.

Restaurant De Hoefslag

De villa en omgeving

naast De Hoefslag

Bosch en Duin maakt onderdeel uit van de gemeente Zeist en grenst aan Huis ter Heide. Het bekende restaurant De Hoefslag is onze naaste buur.

Rustige en bosrijke omgeving

De villa en omgeving

centrale ligging

De prachtige omgeving zal u bijna doen vergeten hoe centraal de ligging van Villa Hoefstaete is ten opzichte van de steden Utrecht en Amersfoort.

Nationaal Militair Museum

De villa en omgeving

In de buurt

In de nabije omgeving van Villa Hoefstaete is vliegbasis Soesterberg, het Nationaal Militair Museum in Soest en Golfsociëteit De Lage Vuursche.

“De kleinschalige opzet en de deskundige en betrokken inzet van alle medewerkers maken Zorgvilla Hoefstaete tot een echt thuis.”

Locatiemanager Jurjen Koopmans

Ontzorgd wonen

In Villa Hoefstaete is alle mogelijke zorg- en dienstverlening specifiek op uw behoefte afgestemd en indien nodig 24 uur per dag beschikbaar. Een veilig gevoel voor u en uw familie. Als u bij ons komt wonen, bespreken en inventariseren wij van te voren uw zorgbehoefte. Ook krijgt u een vaste contactverzorgende toegewezen; het vertrouwde aanspreekpunt voor u en uw familie.

Lees meer over zorg

Goed gezelschap

Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel. Uw visite is altijd welkom om met u te lunchen, te dineren en de huisconcerten bij te wonen. Villa Hoefstaete heeft een ruime woonkamer met aparte bibliotheek en voldoende zitgelegenheid voor u en uw visite. Wonen en leven zoals u gewend bent. Daar horen uw familie en vrienden bij.

Lees meer over service

Jurjen Koopmans heet u van harte welkom

'De kleinschalige opzet van de villa, de deskundigheid van onze zorgprofessionals en de warme en betrokken inzet van alle medewerkers, maken Zorgvilla Hoefstaete tot een echt thuis voor onze bewoners. Ik ontmoet u graag voor een vrijblijvend gesprek en rondleiding in de villa.'

Lees het verhaal van Jurjen

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact