Zorgvilla & Zorghotel Sluysoort

Maarssen

Zo blij dat ik ben gaan schilderen!

Ze was eind zestig, de pensioentijd samen met haar man in zicht en toen sloeg het noodlot toe. Door een herseninfarct raakte mevrouw Hartsuiker (nu 85) eenzijdig verlamd. “Een jaar lang ben ik alleen maar boos en verdrietig geweest. Opeens voor alles afhankelijk worden, alles moeten vragen. En toen ben ik gaan schilderen. Met mijn linkerhand, want rechts kon niet meer”.

Lees het verhaal van mevrouw Hartsuiker

Het is een hele trouwe kerkgemeenschap. Ik ben nog steeds lid en krijg via de kerk regelmatig bezoek

Mevrouw Sluiter woont nu ruim 8 maanden in Zorgvilla Sluysoort. En ze vindt het fantastisch. "Thuis moest ik toch van alles regelen en dat hoeft hier niet meer, heerlijk. Ik voel me heel bevoorrecht."

Lees het verhaal van mevrouw Sluiter

Benieuwd naar meer verhalen van onze bewoners?

Bekijk alle bewonersverhalen

Reviews Villa Sluysoort

ZorgkaartNederland

9.7

Mijn moeder is tot het moment van overlijden liefdevol verzorgd, ook als zij het psychisch moeilijk had met haar beperkingen werd er steeds weer gezocht naar mogelijkheden en oplossingen om haar daarin zo goed mogelijk te ondersteunen.

Lees meer ›

10

Na een hartoperatie kon ik nog niet naar huis en verbleef daarom 10 dagen in Sluysoort. Ik heb dat als heel prettig ervaren, het gaf me een veilig gevoel. De verzorging was uitstekend, betrokken medewerkers en een prettige sfeer. Het heeft mij geholpen bij mijn herstel.

Lees meer ›

9.6

Ik vul deze vragenlijst in namens mijn moeder. Mijn moeder woont sinds 1 juni 2021 in het Zorghotel en een betere plek hadden we voor haar niet kunnen vinden. Zij voelt zich er heerlijk en het is echt haar “thuis”. Ze heeft een fantastisch sfeervol appartement met buiten terras en alle aandacht en hulp van alle lieve medewerkers. Er is echt persoonlijke aandacht voor haar en ze voelt zich er veilig. Dit is voor ons kinderen ook zo fijn, geruststellend gevoel… wetend dat je lieve moeder in goede handen is.

Lees meer ›

9.8

Goede communicatie, vriendelijke medewerkers en aandacht voor de bewoner(s). Snel schakelen is voor de medewerkers van Sluysoort geen probleem. Ook probeert men zo goed mogelijk van het huis een thuis te maken, wat zeer belangrijk is voor bewoner en familie. Ook qua eten is er voldoende variatie in het menu, vrijwel alles wordt mijn inziens netjes vers bereid. Wel duidelijk dat de zorg en het welzijn van de mens bij Villa Sluysoort voorop staat. Overige zorghuizen kunnen hier echt nog iets van leren. Enigste dat ik kan zien als verbeterpunt is het verlichten van de trap naar de hoofdingang buiten, deze tredes zijn voor bezoek op leeftijd ‘s avonds minder goed te zien want spiegelen beetje als nat zijn en iets om stevig aan vast te kunnen houden als ze trap oplopen gezien de huidige leuning bij slecht weer glad wordt. Maar als dat het enigste minpuntje is beoordeel ik Villa Sluysoort graag met een 9,8. Mijn dank is dan ook groot hoe mijn oma is opgevangen en wordt verzorgd.

Lees meer ›

9

Na een lange ziekenhuisopname met meerdere operaties ben ik naar Sluysoort gegaan. Het was een eerste stap naar herstel buiten het ziekenhuis. Het is me zeer bevallen. Een mooi, nieuw en efficiënt ingericht 2-kamerappartement. Vriendelijke en aandachtsvolle verzorging en een meer dan fantastische keuken. Mijn hond mocht bij me zijn en samen hadden we de heerlijke tuin tot onze beschikking. Sluysoort is een ideale plek om te wonen en, zoals in mijn geval, te herstellen.

Lees meer ›

9.3

Mijn ouders hebben hun laatste levensfase in Sluysoort doorgebracht; mijn vader woonde er 10, mijn moeder 15 maanden. Ze hebben daar een nieuw thuis gevonden en zijn op een geweldige en persoonlijke manier verzorgd (tot aan hun laatste adem). Bewoners en Team Sluysoort zijn daarmee een beetje familie geworden. Achteraf gezien is het jammer dat mijn ouders niet wat eerder besloten hebben naar Sluysoort te verhuizen; ze hadden dan langer van de geweldige faciliteiten en aardige bewoners en medewerkers kunnen genieten.

Lees meer ›

9.5

Perfect zorghotel, met lieve en zorgzame mensen!

Lees meer ›

8.8

De zorgaanbieder, Villa Sluysoort van de Zorggroep Laren, heeft prima voor mijn vader en moeder gezorgd. Op mijn vragen als zoon, werd snel en adequaat gereageerd. Mijn ouders hebben zich thuis gevoeld in villa Sluysoort. De communicatie tussen de villa en de huisarts en apotheek was eveneens goed. Het horeca team van de villa had altijd een oplossing voor de menu wensen van met name mijn vader en maakten altijd een praatje als ze langs kwamen. Kortom, mijn ouders hebben een heerlijke, zorgeloze tijd gehad in villa Sluysoort

Lees meer ›

10

Kan niet anders zeggen dan dat de verblijf bij Zorgvilla Sluysoort uitstekend was. Boven elke verwachting. Het zorgpersoneel is professioneel, zorgzaam en betrokken. Het verblijf zelf is mooi en heel schoon en ligt in een prachtige omgeving. Het appartement was leuk ingericht, schoon en ruim. Het eten is heerlijk en ruim voldoende. Je zou er eigenlijk niet weg willen. Een echte aanrader. Dank jullie wel.

Lees meer ›

8.2

Mijn ouders hebben van juli 2018 t/m april 2019 in Villa Sluysoort gewoond. Ze waren beiden aan het dementeren, dus ze vroegen nogal wat aandacht. Daar is is het personeel ontzettend goed en geduldig mee omgegaan. Ik heb dat heel erg gewaardeerd, en de rest van de familie ook.

Lees meer ›

Mirjam Storm van Leeuwen heet u van harte welkom

'Onze appartementen zijn zeer ruim en bij uitstek geschikt voor echtparen. En de centrale ligging in het land is voor familie en visite van bewoners heel handig. In de grote tuin met uitzicht op de Vecht kunnen bewoners wandelen!'

Lees het verhaal van Mirjam

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact