Zorgvilla Hamer

Berg en Dal
  • Kapsalon
  • Dichtbij centrum/dorpskern
  • Bosrijk gelegen
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Bewoner zorgvilla Hamer met krant

Wonen als thuis

Villa Hamer is een luxe, veilige en sociale woonomgeving met gastvrije service en deskundige, persoonlijke zorg op maat. U kunt er het leven leiden dat u gewend bent in uw eigen appartement in de geborgenheid van het gemeenschappelijke dak. Kom langs om de sfeer te proeven en laat u overtuigen.

Vraag een rondleiding aan

De villa en omgeving

Wonen langs de route van de Nijmeegse vierdaagse

Het natuurrijke landschap van Berg en Dal is heel bijzonder. Villa Hamer ligt in een prachtige omgeving met on-Nederlandse hoogteverschillen.

Zorgvilla in de buurt van Nijmegen

De villa en omgeving

nabij centrum van Nijmegen

Villa Hamer ligt in Berg en Dal op 10 autominuten afstand van het centrum van Nijmegen. Een bushalte is voor de deur.

Prachtige Serre in Villa Hamer

De villa en omgeving

Licht en ruimte in de serre

De lichte en ruime serre is het middelpunt van Villa Hamer. Door de ligging, aan de tuin met het terras, en het zicht op buiten is het een aangename plek voor de bewoners.

Pannenkoekenrestaurant Duivelsberg in de buurt van Villa Hamer

De villa en omgeving

Wandelen in het groen

Pannenkoekenrestaurant Duivelsberg is een begrip in de buurt. Na een wandeling door de groene omgeving is het er heerlijk uitrusten.

“Lekker eten en mooie activiteiten zijn heel belangrijk. Maar écht welbevinden gaat verder dan dat.”

Locatiemanager Peter Degger

Ontzorgd wonen

In Villa Hamer is alle mogelijke zorg- en dienstverlening specifiek op uw behoefte afgestemd en indien nodig 24 uur per dag beschikbaar. Een veilig gevoel voor u en uw familie. Als u bij ons komt wonen, bespreken en inventariseren wij van te voren uw zorgbehoefte. Ook krijgt u een contactverzorgende toegewezen; het vaste vertrouwde aanspreekpunt voor u en wu familie.

Lees meer over zorg

Goed gezelschap

Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel. Uw visite is altijd welkom om met u te lunchen, te dineren en de huisconcerten bij te wonen. Villa Hamer heeft een ruime lichte serre waar veel gebruik van gemaakt wordt. Het is echt het centrale middelpunt van de villa. Wonen en leven zoals u gewend bent. Daar horen vrienden en familie bij.

Lees meer over service

Beelden in Villa Hamer

Kunst verwondert en nodigt uit tot gesprek. Wij zijn collectiepartner van Museum Beelden aan Zee. Het museum richt zich exclusief op de moderne en hedendaagse internationale beeldhouwkunst. In Villa Hamer kunnen onze bewoners, gasten en medewerkers blijvend genieten van een prachtige beeldencollectie die met zorg op maat geselecteerd is. 

Bekijk de beelden in de brochure

Peter Degger heet u van harte welkom

'Zorgvilla Hamer biedt naast de vrijheid in het groen ook diverse voorzieningen in het nabijgelegen centrum van Berg & Dal. En ieder jaar passeert de Nijmeegse vierdaagse langs de deur! Ik ontmoet u graag voor een vrijblijvend gesprek en rondleiding in de villa.'

Lees het verhaal van Peter

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact