Zorgvilla Marijke Elisabeth

Hilversum
  • Kapsalon
  • Dichtbij centrum/dorpskern
  • Chefkok
  • Eigen wasserette
Woonzorg in Villa Marijke Elisabeth

Wonen als thuis

Villa Marijke Elisabeth is een luxe, veilige en sociale woonomgeving met gastvrije service en deskundige zorg op maat. U kunt er het leven leiden dat u gewend bent in uw eigen appartement in de geborgenheid van het gemeenschappelijke dak. Kom langs om de sfeer te proeven en laat u overtuigen.

Vraag een rondleiding aan

De villa en omgeving

De binnentuin met het centrale terras

Zodra het weer het toelaat genieten bewoners hier van de zon. En als u groene vingers heeft kunt u uw hart ophalen.

De villa en omgeving

Uw eigen terras grenzend aan de tuin

De huurappartementen die grenzen aan de tuin hebben een eigen terras en zijn mede daardoor zeer gewild.

De villa en omgeving

Centraal gelegen in villawijk

Het centrum van Hilversum ligt op loopafstand van Villa Marijke Elisabeth. De villa ligt in de oudste wijk van Hilversum, waar wandelpaden, parken en lanen worden afgewisseld met monumentale huizen en tuinen.

De villa en omgeving

Botanische tuinen

Dichtbij ligt de botanisch tuin Pinetum Blijdestein. Het Pinetum is onderdeel van de Nationale Plantencollectie en herbergt één van de belangrijkste coniferencollecties in de wereld. De Costerustuin is een tuin met een groot aantal inheemse planten, struiken, bomen en een vijver.

“Zodra het weer het toelaat maken onze bewoners gebruik van de heerlijke binnentuin!”

Locatiemanager Jeroen Boekel
Zorggroep-de-laren---bordewijk.jpg

Ontzorgd wonen

In Villa Marijke Elisabeth is de zorg dag en nacht beschikbaar. Een veilig gevoel voor u en uw familie. Als u bij ons komt wonen, bespreken en inventariseren wij van te voren uw zorgbehoefte. Uw contactverzorgende is voor u en uw familie het vaste vertrouwde aanspreekpunt voor uw gezondheid.

Lees meer over zorg
Zorggroep-de-laren---bordewijk-5.jpg

Goed gezelschap

Gastvrijheid staat hoog in ons vaandel. Uw visite is altijd welkom om met u te lunchen, te wandelen en de huisconcerten bij te wonen. In de nabijheid van Villa Marijke Elisabeth bevindt zich de botanische tuin Pinetum Blijdenstein die we regelmatig bezoeken. De tuin is prachtig en een bezoek meer dan waard. 

Lees meer over service

Jeroen Boekel heet u van harte welkom

“Uw familie en vrienden zijn altijd welkom en van harte uitgenodigd om met u samen te eten. Vooral de tuin is een echte trekpleister. Zodra het weer het toelaat zijn onze bewoners daar te vinden.”

Brochure aanvragen Neem contact op
Direct contact