Onze bewoners met alle egards behandelen, daar hou ik van!

Suuske Vasbinder – Verbeeten (49), coördinerend verpleegkundige:

“Ik kom uit een familie van artsen en apothekers, mijn opa was behalve radioloog ook ondernemer, hij heeft een toentertijd vernieuwend radiotherapeutisch instituut opgericht.

Zelf ben ik begonnen als doktersassistente omdat ik te jong was voor de ‘’In service A-opleiding’’ die ik wilde gaan volgen. Toen ik oud genoeg was en wel kon starten, had ik een mooie basis om op verder te bouwen. Na mijn opleiding heb ik in ziekenhuizen gewerkt als neurochirurgisch verpleegkundige, hypertensieverpleegkundige en hart- en vaatverpleegkundige. De laatste twee functies waren nieuw en mocht ik zelf gestalte geven. Als ik in teamverband iets nieuws van de grond af mag opbouwen, dan gaat mijn hart sneller kloppen.

De laatste jaren was ik praktijkondersteuner bij een huisartsenpraktijk; mijn focus lag bij de ouderen in de praktijk. Ik zorgde ervoor dat ik alle ouderen minstens twee keer per jaar zag. En ik nam geheugentesten af. Het was een nieuwe taak binnen de huisartsenbranche en op een heel vanzelfsprekende manier ben ik zo de ouderenzorg ingerold.

“Ik kom uit een familie van artsen en apothekers, mijn opa was behalve radioloog ook ondernemer, hij heeft een toentertijd vernieuwend radiotherapeutisch instituut opgericht.

De functie die ik nu heb bij Villa De Kleine Heide is me op mijn lijf geschreven. De kernwaarden van de Zorggroep zijn mijn kernwaarden: geborgenheid bieden, elkaar ontmoeten, elkaar verrassen en samen genieten. Ik voel me thuis bij Zorggroep De Laren en ik hou ervan onze bewoners met alle egards te behandelen. Ik heb de mogelijkheid gekregen naast mijn werk een post-hbo-opleiding te volgen. Ik doe nu Bedrijfskundig Zorgmanagement aan Fontys Hogeschool.

Een pittige combinatie werken en leren, maar het geeft tegelijk ook zoveel energie! Het is heel inspirerend om met de locatiemanager organisatie breed mee te mogen kijken. Het is een verdiepende studie en wat ik leer kan ik bij Villa De Kleine Heide meteen in praktijk brengen. Maar ondanks alle kennis die ik opdoe over strategisch management, financieel beheer en marketing, moet je bij ons vooral met heel veel liefde zorg willen verlenen. We zijn een platte organisatie waar iedereen gehoord wordt en staan open voor nieuwe ideeën. Sterker nog: we dagen elkaar echt uit! Ik hoop dat al mijn collega’s zich zo gewaardeerd voelen als ik.”

Direct contact